Op woensdag 9 en donderdag 10 november staan de IJsselhallen in Zwolle volledig in het teken van Onderwijsbeurs Noordoost. Duizenden jongeren doen tijdens dit studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst. Op Onderwijsbeurs Noordoost staan ruim 90 (onderwijs)instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

Opleidingen van alle niveaus

Onderwijsbeurs Noordoost biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Ook het Praktijkcentrum Procestechniek Oost Nederland zal op deze beurs met een stand aanwezig zijn.

Openingstijden

Woensdag 9 november 2016, 14:00 – 21:00 uur
Donderdag 10 november 2016, 14:00 – 21:00 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Bereikbaarheid

Je kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met de trein. Bezoek je de beurs met je klas? Dan is de kans groot dat je decaan of mentor het vervoer heeft geregeld.

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Te voet bereikt u de IJsselhallen in tien minuten vanaf het NS-station van Zwolle. IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Gratis Parkeren

Een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van IJsselhallen Zwolle.

Aanmelden

Een bezoek aan Onderwijsbeurs Zuid is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail. Print het ticket met barcode uit en vergeet het niet mee te nemen naar de IJsselhallen.
Klik hier om je aan te melden!

Pin It on Pinterest

Share This