Zo’n 45 vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven waren ontmoetten elkaar bij de firma Boermarke in Enschede tijdens de Kick-Off van de Week van de Procestechnologie en Levensmiddelenindustrie, die wordt georganiseerd van 19 tot en met 30 november 2018.

Een inspirerende bijeenkomst die bestond uit een rondleiding voor de aanwezigen door het bedrijf en de verschillende productiehallen van Boermarke en een workshop verzorgd door Marijn Meijer en Joy Kerklaan van de stichting C3, het Centrum Jongerencommunicatie Chemie.

In de workshop gingen de aanwezigen met elkaar aan de slag met het voorbereiden van een bedrijfsbezoek, gericht op de doelgroep van de Week van de Procestechnologie en Levensmiddelenindustrie, leerlingen van het VMBO. Marijn en Joy gaven heel praktische tips en adviezen, onderbouwd door de achterliggende theorie.

Week van de Procestechnologie en Levensmiddelenindustrie

21 Bedrijven ontvangen dit jaar ruim 1000 leerlingen van 19 VMBO-scholen in de regio. Daar maken de leerlingen kennis met de bedrijven en vooral met de mogelijkheden die deze branche biedt voor vmbo-ers. Voor meer informatie, zie deze website>>

Pin It on Pinterest

Share This