Evenementgegevens


Jongeren uit klas 3 en 4 van het VMBO enthousiasmeren en laten kennismaken met de beroepen in de sector proces- en levensmiddelentechnologie.  Dat is de bedoeling van de Week van de Procestechnologie en Levensmiddelenindustrie. Vele jaren hebben we deze week georganiseerd. Door deze doelgroep mee te nemen naar een rondleiding bij een bedrijf in de regio Twente/Overijssel.

In de afgelopen jaren hebben duizenden VO-leerlingen een bezoek gebracht aan één van de deelnemende bedrijven en daarmee een geweldige leerervaring gehad. En ze hebben kennis gemaakt met een boeiende en dynamische sector, waar ze wellicht later een prima baan in kunnen vinden…

Door corona gaat dit jaar alles anders. Grote groepen leerlingen ontvangen bij bedrijven is helaas nu niet mogelijk. Wat wel mogelijk is, is dat bedrijven op bezoek gaan bij de scholen. Daar zetten we dit jaar op in: niet de kinderen komen naar uw bedrijf, u komt naar de kinderen… bijvoorbeeld met een “live” verbinding via zoom of teams of door het geven van een (online) workshop of activiteit. Volledig Corona Proof, doet u mee?

Wilt u met uw bedrijf meewerken aan de Week van de Procestechnologie en Levensmiddelenindustrie?

Meld u dan aan via deze link>>

De week van de procestechniek wordt in de regio Twente/Overijssel georganiseerd vanuit de volgende organisaties:

  • PCPT
  • Stichting C3
  • ROC van Twente
  • Zone.College
  • Voortgezet onderwijs regio Twente

 

Pin It on Pinterest

Share This