Evenementgegevens


Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Op 4 en 5 oktober 2019 staan de IJsselhallen in Zwolle volledig in het teken van Onderwijsbeurs Noordoost. Op Onderwijsbeurs Noordoost vind je ruim 90 (onderwijs)instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

Het PCPT is van de partij om je alle informatie te geven over opleidingen en baankansen in de proces- en levensmiddelentechnologie in Oost Nederland.

Opleidingen van alle niveau’s
Onderwijsbeurs Noordoost biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.
Wandel rustig rond op de beurs en praat met studenten van verschillende scholen en opleidingen, zij kunnen uit eigen ervaringen vertellen hoe de studie in elkaar steekt en je een eerlijk antwoord geven op al je vragen.

Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en je ov-kaart kun je op de beurs terecht.

Klik hier voor meer info over het programma>>

Pin It on Pinterest

Share This