Evenementgegevens


PCPT Oost organiseert, in samenwerking met TechWise Twente, een excursie naar de Hannover Messe. De Hannover Messe is de grootste industriebeurs van de wereld.

Het samenspel van automatiserings- en energietechniek, intralogistiek, IT-platforms en artificiële intelligentie stuwt de digitale transformatie van de industrie vooruit. De HANNOVER MESSE toont de enorme mogelijkheden die deze ontwikkeling in zich draagt.

De industriële wereld evolueert aan een versneld tempo: bedrijven moeten voortdurend de efficiëntie van hun productie verbeteren en voldoen aan de groeiende vraag naar geïndividualiseerde producten. Geconfronteerd met deze dubbele uitdaging zijn bedrijfsleiders gedwongen hun fabriek te optimaliseren en ze tegelijk ook van een competitieve energievoorziening te voorzien. HANNOVER MESSE is het enige evenement in de wereld dat een compleet panorama van de productiemiddelen aanbiedt en hen een veelvoud aan passende oplossingen voorstelt. Van individuele componenten tot intelligente productielijnen, haar aanbod interesseert alle beslissers die willen investeren in geavanceerde technologieën. Profiteer van het kader dat wordt aangeboden door ’s werelds grootste industriële beurs om uw nieuwigheden te doen gelden in de sectoren van toelevering, productie en energie.

Programma excursie

  • Vertrektijd: 05:30 uur, ontbijt in de bus onderweg
  • Vertrekplaats: ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo
  • 09:00 uur Aankomst Hannover Messe
    Individueel beursbezoek
  • 18:00 uur vertrek vanaf Hannover Messe
  • 19:00 uur Gezamenlijk (eenvoudig) diner in wegrestaurant
  • 23:00 uur: Thuiskomst opstapplaats (Hengelo Gieterij)

Deelname aan deze excursie is gratis.

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden

Ticket Prijs Aantal
Deelname Excursie Hannover Messe 1 april 2019 €0,00 Uitverkocht