Workshop Generatie Swipe

Generatie Swipe is jong, online en verbonden. Een generatie (14 – 20 jaar) geboren in de digitale wereld.

Zij wisten eerder hoe ze moesten swipen dan hoe ze moesten praten. Ontdek hoe Generatie Swipe omgaat met social media en hoe deze media hun leven beïnvloeden.

Je gaat naar huis met de laatste trends en een aantal praktische tips waarmee jij kunt inspringen op die digitale leefwereld.

Bastiaan Neurink

Bastiaan Neurink

Bastiaan Neurink is Senior Adviseur Online Communicatie bij ROC van Twente en houdt zich bezig met digitale communicatie richting de jeugd (vo-leerlingen en mbo-studenten). Hij wil graag weten waar de jeugd mee bezig is, wat zij belangrijk vinden en wat zij verwachten van een onderwijsinstelling. Zo kan ROC van Twente haar (digitale) communicatie hierop af te stemmen. Bastiaan werkt aan projecten als de nieuwe ROC-website, studentenapp en het nieuwe intranet.

De afgelopen jaren heeft hij bij verschillende digitale marketing bureaus gewerkt voor merken als Siemens, Leen Bakker, BP, Remia en Flora Holland. Hij heeft daar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van digitale strategieën, social media beleid en campagnes. En in zijn vrije tijd? Is hij blogger voor Frankwatching.

PCPT Jaarconferentie 2019

De derde jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland. Een uitdagende en inspirerende conferentie gericht op kennisdeling en kennisvalidatie tussen onderwijsinstellingen, beleidsmakers en bedrijven in de procestechnologie en levensmiddelenindustrie in Oost-Nederland.

Wanneer? Waar?

donderdag 6 juni 2019

15:30 - 21:00 uur

Grolsch Veste Enschede

Pin It on Pinterest

Share This