Route en Parkeren

De Grolsch Veste is zeer goed bereikbaar per auto, per fiets of met het openbaar vervoer. NS Station Enschede Kennispark bevindt zich direct tegenover het stadion, De Grolsch Veste beschikt over 1000 parkeerplaatsen en de fietssnelweg F35 loopt langs het stadion. 

De grolsch veste 15

FIETSENSTALLING 

Fietsen kunnen worden gestald bij de bushalte Enschede Kennispark NS. Vervolgens loop je onder de spoortunnel naar het stadion. Ook is er een fietsenstalling gelegen tussen het spoor en P2. Deze is direct naast het stadion gesitueerd.

OPENBAAR VERVOER 

Op wedstrijddagen rijden er extra treinen van en naar station Enschede Kennispark. Kijk op de routeplanner van de NS voor algemene reistijden.

Met de bus is De Grolsch Veste bereikbaar vanaf het busstation in Enschede (lijn 1). Kijk op 9292ov.nl voor de reistijden.

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit de richting Deventer
Komende vanaf de A1 volg je de A35 richting Enschede. Je neemt de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26) en bovenaan de afslag ga je linksaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

Vanuit Hengelo
In Hengelo volg je de borden Enschede, je komt dan op de Enschedesestraat uit. Als je Hengelo uitrijdt blijf je deze weg 2,5 kilometer volgen. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf en direct weer rechtsaf. Ga onder het spoor door en De Grolsch Veste ligt aan je linkerhand.

Vanuit Duitsland (B54)
Blijf de N35 volgen totdat deze overgaat in de A35. Neem vervolgens de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26) en ga bovenaan de afslag rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij de stoplichten ga je linksaf en blijf je de weg 2,5 kilometer volgen. Direct na de brug over het kanaal sla je linksaf (Elysium). Blijf deze weg volgen totdat je de parkeerplaatsen bereikt.

 

PCPT Jaarconferentie 2019

De derde jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland. Een uitdagende en inspirerende conferentie gericht op kennisdeling en kennisvalidatie tussen onderwijsinstellingen, beleidsmakers en bedrijven in de procestechnologie en levensmiddelenindustrie in Oost-Nederland.

Wanneer? Waar?

donderdag 6 juni 2019

15:30 - 21:00 uur

Grolsch Veste Enschede

Pin It on Pinterest

Share This