Bijscholing

promotie

opleidingen
mbo/hbo

innovatie
bijscholing

bemiddeling
stage/werkplek

Geef uw medewerkers een Kennis-Boost!

Snelle bijscholingsmodules voor medewerkers

Na inventarisatie bij de leden van het Process Your Future over bijscholing van medewerkers, hebben we een keuze gemaakt uit een aantal modules. Dit zijn de modules waar de aangesloten bedrijven op dit moment het meest belang bij hebben.

De meerwaarde van het gezamenlijk onderwijs zit hem in de groepssamenstelling met PCPT deelnemers. Hierdoor vindt uitwisseling van kennis en ervaring plaats en wordt het gezamenlijk belang nogmaals onderstreept. Daar worden alle leden wijzer van!

MBO NIVEAU

HBO NIVEAU

Modules op HBO-niveau

Oog voor kwaliteit, van analyse tot verbetering

Kwaliteit is misschien wel de belangrijkste graadmeter bij de keuze van een consument of een bedrijf voor een product of samenwerking.

Organisaties werken op verschillende manieren aan het verbeteren van die kwaliteit. In deze module komen verschillende theorieën rondom kwaliteit aan bod. Je maakt je kennis met verschillende strategieën die erop gericht zijn om het gewenste kwaliteitsniveau vast te stellen, te bereiken en te behouden.

Hoe kun je bijvoorbeeld met behulp van een kwaliteitsscan de kwaliteit in jouw organisatie verbeteren en behouden?

PLC's inzetten bij procesbesturing

Wil jij je verdiepen in het automatiseren en programmeren van processen? PLC’s zijn de meest gebruikte controllers in veel industrieën. Met de CoDeSys-ontwikkelomgeving ga je aan de slag met verschillende sublanguages.

PLC-programmeur is een gevraagde functie op de arbeidsmarkt. Kennis van deze module biedt je daarom veel mogelijkheden om door te groeien of je verder te ontwikkelen.
Het is goed om vooraf te weten dat de module voortbouwt op basiskennis uit eerdere modules. Dit betreft basiskennis van industriële sensoren en actuatoren. Daarnaast heb je ook ervaringen nodig met digitale techniek.

Regeltechniek analyse van een dynamisch systeem

Bestuurde en geregelde systemen maken de uitvoering mogelijk van taken waarvoor complex gedrag nodig is. Het begrijpen van dergelijke systemen vraagt erom dat je de technieken en gereedschappen beheerst die nodig zijn om dit type complex gedrag te kunnen beschrijven en te kunnen voorspellen.

Zo’n beschrijving vindt plaats in het tijd- en frequentiedomein. In deze module krijg je zicht op de wiskundige methoden voor die beschrijving. Ook leer je computergereedschappen gebruiken die je kunnen helpen om die methoden in de praktijk te kunnen toepassen.

Belangstelling?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.
Ik heb belangstelling voor de module(s):

Pin It on Pinterest

Share This