Er zit muziek in de proces- en voedingsmiddelentechnologie! Volop kansen voor jonge mensen die carrière  willen maken in een boeiende en innovatieve branche.

Op woensdag 11 april 2018 organiseert het Praktijkcentrum Procestechnologie daarom de “Pitch-and-Match” met bedrijven uit de proces- en voedingsmiddelenindustrie in De Gieterij in Hengelo. Tijdens deze “Pitch-and-Match” kunnen studenten van de opleidingen Proces- en Laboratoriumtechniek en Levensmiddelentechnologie van ROC van Twente en AOC Oost kennis maken met de stage-, baan- en carrièremogelijkheden in deze branche.

Voor de deelnemende bedrijven is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwe generatie toekomstige medewerkers.

De deelnemende bedrijven zijn Abbot, Selo, Dijkstra Plastics, AKZO Nobel Salt, Bolletje, Waterschap Vechtstromen, KLK Kolb Specialiteits, Prepain, Werkplein Twente en Urenco.

Ook voor mensen die (nog) geen opleidingen volgen in een van deze opleidingen, maar wel in geïnteresseerd zijn in een boeiende baan in deze branche is deze “Pitch-and-Match” zijn van harte welkom.

  • Datum: woensdag 11 april 2018
  • Tijd: 14:00 – 17:00 uur
  • Plaats: ROC van Twente, De Gieterij 200 Hengelo

Pin It on Pinterest

Share This