Zaterdag 4 november 2017 wordt het allereerste TechGirl Event georganiseerd bij hogeschool Windesheim in Zwolle. Een evenement speciaal voor vrouwen die geīnteresseerd zijn in technology, nieuwe media en de lifestyle die daarbij past.

Programma

Het evenement wordt afgetrapt met een tech talk door wetenschapper Julia Cramer. Zij neemt je mee in de wereld van quantum technology op een catchy en laagdrempelige manier.

In een panelgesprek over de Internet of Things (IoT) gaan we dieper in op de toekomst. Wat brengt IoT ons? En hoe zit het dan met items die wat gevoeliger liggen qua security? Daarbij schuiven een security expert en verschillende voorstanders van IoT aan tafel voor een verhitte discussie. Een tweede panelgesprek gaat in op het onderwerp vrouwen in de tech en of deze überhaupt wel zo hard nodig zijn. Je praat zelf mee via de smartphone.

Er zijn vijf workshops, waarvan je er maximaal drie kan kiezen. Dit varieert van een workshop ethisch hacken tot aan een cursus smartphone fotografie, maar er is ook een workshop digitaal balans in je eigen leven.

Meer weten en tickets:

Check techgirl.nl

Share This