Workshop Virtual Reality

Virtual Reality staat op veel management agenda’s in de industrie. Hoe kan je met Virtual Reality en Mixed Reality (Augmented Reality) je operators en daarmee de productiviteit verbeteren, wat zijn de voordelen en hoe kan het geïntegreerd worden in de bestaande systemen?

De innovaties in de virtuele wereld volgen elkaar snel op maar sommige beperkingen zijn nog steeds niet opgelost. Serious VR neemt je mee in de mogelijkheden, en de beperkingen, van Virtuele Systemen. Waarbij we een doorkijkje geven in wat er nu al mogelijk is, welke nieuwe invalshoeken het digitaliseren van trainingen kan geven en wat in de toekomst  mogelijk zou moeten worden. En uiteindelijk hoe je VR  en MR in kan zetten, om je operators op te leiden tot vakmannen.

Serious VR maakt klant en machine specifieke trainingen voor de industrie. Waarbij operators off site kunnen trainen met een VR bril zonder dat de productie wordt verstoord of dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Met VR trainingen kan de downtime van de systemen worden verminderd als ook de trainingskosten.

Donderdag 14 juni 2018

15:30 - 21:00 uur

Grolsch Veste Enschede

deelname gratis!

Share This