Workshop Plezier in je loopbaan (ook voor 50+ers!)

Loopbaanontwikkeling wordt meer en meer een aandachtsgebied tijdens de loopbaan. Iedereen is immers (ook) zelf verantwoordelijk voor het behoud van werk. Op de turbulente arbeidsmarkt wordt verwacht dat men zich blijft ontwikkelen. Toch is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Menig werknemer doet al jaren hetzelfde werk, op de ‘automatische piloot’ en is niet zozeer bezig met zijn loopbaan en de ontwikkelingen daaromheen.

Soms denkt men al eerder met pensioen te gaan, maar steken de huidige ontwikkelingen hier een stokje voor. Hoe blijven deze mensen gemotiveerd? Wat hebben zij nodig om vorm te geven aan inspiratie en perspectief? Hoe blijft men wendbaar en energiek voor de toekomst?

Wat kun je verwachten van deze workshop?

In deze workshop wordt kennis gemaakt met onze uitgangspunten van talentmanagement en met de sterke puntenmethodiek. Hierin wordt helder gemaakt hoe de medewerker (nog) krachtiger wordt in zijn werk. Op een interactieve manier maken we inzichtelijk hoe de stap gemaakt kan worden naar bewustwording van je talenten en hoe deze te benutten in het werk. Door zelf te beleven, ervaringen, te delen en elkaar te bevragen gaan deelnemers aan de slag met deze methodiek.

 

Donderdag 14 juni 2018

15:30 - 21:00 uur

Grolsch Veste Enschede

deelname gratis!

Share This