Een BOEIENDE conferentie waarin bedrijven,
onderwijsinstellingen en beleidsmakers
samen op zoek gaan naar
wát de procesoperator van de toekomst boeit,
hóé we de procesoperator van de toekomst aan ons binden
en wáár we voldoende goed opgeleide operators
voor de proces- en levensmiddelenindustrie vinden.

Deelname aan deze conferentie is GRATIS!

Wanneer?

Donderdag 18 mei 2017
15:30 – 21:00 uur

nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deelnemers

Ontmoet betrokken professionals uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid en leg nieuwe contacten in de procestechnologie en levensmiddelenindustrie.

Key Note speaker

Rob Bensdorp

Rob Bensdorp is een mensgerichte manager met een sterke ‘hands-on’ mentaliteit. Dit uit zich onder andere in grote betrokkenheid bij de werkvloer waarbij directe feedback aan de organisatie gegeven wordt. In zijn loopbaan heeft hij succesvol diverse jobs meest kortstondig vervuld met de opdracht ‘orde op zaken’ te stellen. Vaak ging het hier om afdelingen die geruime tijd slecht gemanaged waren. Mensen worden door hem gecoacht om tot betere zelfstandige uitoefening van hun taak te komen. Waar nodig worden kordate maatregelen door hem niet geschuwd.

Hij is onder meer leidend geweest bij CAO onderhandelingen, ziekteverzuim reductie projecten, grote technische projecten, nieuwbouw projecten, cultuur veranderingstrajecten en SAP transitie projecten.

Workshop: 1
Keesie – Jongerencommunicatie

Kinderen en jongeren van nu zijn fundamenteel anders dan tien jaar geleden: ze zijn mediaslim, kritisch en prikken genadeloos door onoprechte communicatie heen.

Wil je – als bedrijf of instelling – worden toegelaten in hun wereld, dan zal je je die wereld echt eigen moeten maken. Keesie doet dat. Door continu de vinger aan de pols te houden als het gaat om kennis van de doelgroep en hun omgeving (familie, school e.d.).

Lees meer

Workshop

Plezier in je levensloopbaan / motiveren van 50+

Loopbaanontwikkeling wordt meer en meer een aandachtsgebied tijdens de loopbaan. Iedereen is immers (ook) zelf verantwoordelijk voor het behoud van werk. Op de turbulente arbeidsmarkt wordt verwacht dat men zich blijft ontwikkelen. Toch is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Lees meer

Workshop:
grip op je werk

We lopen er allemaal wel eens tegenaan dat de dingen op je werk niet helemaal gaan zoals jij dat graag zou zien. Ontwikkelingen in de organisatie en/of daarbuiten maken dat je zelf ook mee moet bewegen.

Soms past dat goed bij je en op andere momenten voelt zo’n verandering ongemakkelijk of zelfs onaangenaam.

De vraag is dan, hoe ga je hiermee om? Hoe kun jij je draai vinden en werkplezier blijven ervaren in de verander(en)de omstandigheden?

Lees meer

Workshop
generatie “Swipe”

Bastiaan Neurink

Generatie Swipe is jong, online en verbonden. Een generatie (14 – 20 jaar) geboren in de digitale wereld. Zij wisten eerder hoe ze moesten swipen dan hoe ze moesten praten. Ontdek hoe Generatie Swipe omgaat met social media en hoe deze media hun leven beïnvloeden.

Je gaat naar huis met de laatste trends en een aantal praktische tips waarmee jij kunt inspringen op die digitale leefwereld.

Lees meer

Workshop
Virtual Reality

Virtual Reality staat op veel management agenda’s in de industrie. Hoe kan je met Virtual Reality en Mixed Reality (Augmented Reality) je operators en daarmee de productiviteit verbeteren, wat zijn de voordelen en hoe kan het geïntegreerd worden in de bestaande systemen?

Lees meer

Workshop
Procesvakmanschap in de praktijk

In de industrie is de economische druk op kwaliteit, prijs en levertijd hoog. Dit dwingt bedrijven tot verdergaande automatisering, efficiëntere productieprocessen en snellere productinnovaties. Daardoor is en blijft er voortdurend vraag naar goed gekwalificeerd personeel. Dat geldt zowel voor het aanwezige personeel als voor de nieuwe toetreders. De urgentie neemt toe, omdat ervaren medewerkers met pensioen gaan.

Lees meer

Netwerk-BBQ

Bijpraten en nieuwe relaties leggen tijdens de netwerk-BBQ,
verzorgd door de beste BBQ-pitmasters van nederland!

Procestechniek optima-forma
met oog, oor en smaak
voor wat de innerlijke mens behoeft!

WAAR?

Hazemeijer Hengelo

In 1914 besloot ondernemer Floris Hazemeijer een fabriek te beginnen aan de Tuindorpstraat in Hengelo.
Nu, anno 2017, is Hazemijer Hengelo een ontmoetingsplek voor creativiteit en technologie.

Van een oude fabriek gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van schakelmateriaal voor middenspanning naar een moderne eventlocatie. Een locatie waarbij in alle ruimtes, zoals het restaurant, de foyer, de vergaderzalen en de hallen, de oude industriële sfeer is terug te zien en voelen.

Hazemeijer Hengelo is daarmee de perfecte locatie voor deze BOEIENDE conferentie.

Hazemijer Hengelo

Hazemeijer Hengelo
Hazemeijerstraat 400
Hengelo

Share This